att nätshoppa

Idag låg en liten katalog från La Redoute på hallmattan när jag kom hem. Jag är inte jättemycket för att beställa kläder via nätet men nu hittade jag faktiskt en topp som jag letat efter. Jag har nämligen länge velat ha ett sånt där linne med bara ett axelband och ta'da - den här fanns för 200 spänn (efter rabattavdrag som också låg på hallmattan). Dessutom får man lipgloss och ögonskugga från FACE på köpet och gratis frakt. Herregud dom ger ju bort sakerna! Storleken kan såklart bli fel men det blir isåfall ett billigt snedsteg. Lite armhävningar och lite sol på axlarna så är jag helt redo för att svida om till den här fin-fin-fina toppen. Tror det blir snyggt till jeans och mina hittills oanvända blå-vit-prickiga sommarpumps, hurra!
Håll ut pumpsen, garderoben ett tag till men sen blir det premiär!

jackpot

Kvällen hos Erik, Lia och deras twins Viola & Myra igår var jättemysig. När jag klev in i deras lägenhet blev jag helt förtrollad av dessa små 2 charmtroll. Dom satt och dada-de och lekte på golvet och var så söta att man ville äta upp dom! Jag kände att jag fashinerades av precis allt dom gjorde, vilken jackpot att få dubbelt upp av något så vackert. Sen var det läggdags för dom små och då bjöds det på hemmalagad pizza och rödvin, vid 23-tiden blev det en taxi raka vägen hem och så damp jag ner i sängen. Nu, åtta timmar senare är jag redo för en promenad till jobbet...Och så är det ju fredag, och jag jobbar halvdag! Ikväll bär det av ut till Hägernäs strand där det blir valborgsmiddag hos mamma & Sören.


gulli-gulli-gull-ungar! Myra till vänster och Viola till höger. I mitten pappa Erik :)

jag - en duracellkanin

Idag har verkligen vart en toppendag, vaknade upp med massor av energi efter att ha haft en galet effektiv kväll igår. Bakade kakor så frysen är full, städade och fixade och allt annat som bara en äkta duracellkanin orkar göra en ledig onsdagskväll :) Somnade tillslut med ett leende på läpparna efter TrueBlood-avsnittet som jag bara älskade. Längtar till nästa säsong..... 
 
På jobbet har vi idag haft besök av 20 säljare från Lettland som jag visade runt. Hakade upp mig på att jag inte övat in vissa ord på engelska innan. För det var inte så lätt att komma på vad höj-och-sänkbara skrivbord, reklamateljé, ljuddämpande mattor och annat hette på engelska, precis när man ska säga det. Det blev lite lätt dåligt flow i min guidning kan man säga och självförtroendet sjönk en aning just under dessa 20 minuter. Men men, man kan ju inte kunna allt :)
 
Men nu ska jag hem till Erik och Lia och hälsa på. Ska bli mysigt att få träffa deras 2 små tvillingtjejer som helt plötsligt inte så små längre, så det är verkligen på tiden att vi ses - jag längtar!
 
Ciao ciao och ha en lovely afternoon!


Lika som bär, iallafall på insidan :)
Visa fler inlägg