tre år av kärlek

Igår firade jag och A våran tre-årsdag med ett besök på en skitbra restaurang! Den heter Sacre Coeur och ligger mysigt till på Skånegatan. Den fina kvällen gjorde dessutom att vi kunde sitta ute, hurra!Jag åt kyckling med risotto och parmensansås, mycket gott. Innan middagen var jag på gymmet och sprang på löpbandet, så när vi fick in maten var jag så där vrååålhungrig!
 
Innan vi börjar äta så tar A fram en present...det var ingen dålig överraskning kan jag säga. Jag fick nämligen en resa till St Petersburg!! Så vi ska dit i slutet av denna månad och jag längtar. Och vi är bra på det där med storstadssemestrar....strosa runt, kolla in stan, rå om varandra och sånt :) Jag blev jätteglad!

Är det någon av er som har vart där och har några tips på vad man ska se och göra?

Och på tal om Ryssland så kommer här mitt favorit youtube-klipp, på den fulla gruvarbetaren (som dyker upp under en intervju när hans kollega prompt påstår att någon sprit inte förekommer på arbetet :)) Enjoy!


sockerdjävulen

Igår gick jag och Trine och strosade på stan, jag kom hem med ett par nya jeans (och undrar om jag någonsin faktiskt skulle klara av att gå på stan utan att köpa någonting?!). Mitt i gallerian så sitter alltid folk och mumsar på mega-muffins, glass eller brownies. Dom är liksom överallt och vi gick och dreglade av avund. Så hör jag Trine säga: ja...alltså...det är ju trots allt min födelsedag. Ska vi kanske vara värda något?
 
Men så tror jag vi båda kände att det liksom var dumt och onödigt - även om vi båda är som slavar under det gift som så fint heter socker. Sockerdjävulen liksom satt på våra axlar medans hälsoängeln satt på andra. Vi lyssnade denna gång på våran duktiga sida och gick istället och festade loss på en fäskpressad juice. Det var GOTT!
 
Idag är det tre år sen (jag hade räknat fel, trodde det var igår:)) jag och A träffades. Tre år av lycka, kärlek och trygghet....puss på dig min fina sambo!

hipp hipp hurra

Idag är det Trines födelsedag och det firar vi med paket, jordgubbs-smootie, hackad kiwi och ett besök på gymmet (inom kort)!

Visa fler inlägg