lämnar bikinin hemma

Ingen värmebölja i Chicago, men det har vi ju faktiskt aldrig trott heller..även om man hade hoppats på en 'varmaste och soligaste vintern i Chicagos historia' just den kommande veckan :) Men nej, den här gången ska vi inte jobba på fler rynkor, utan bara uppleva stan. Verkar bli spöregn på nyårsafton också? Hmprf, då får vi ta skydd i någon trevlig bar vettja.

Nu önskar jag er ett GOTT NYTT ÅR Och all lycka inför 2011. Nytt år, nya möjligheter, och nya spännande utmaningar väntar....det känner jag på mig. Ska försöka rå om min blogg även om jag är på andra sidan jorden, men vet inte hur lätt det blir. Jag är hur som helst tillbaka den 8/1...men förmodligen innan :) KRAM på er!


på agendan

Mellandagarna är lite köriga tycker jag. Inte för att jag egentligen har så mycket på agendan, men det känns ändå lite stressigt. Jag tror att resfeber är anledningen, det är ju mycket att tänka på när man ska in i USA. Inresetillstånd ska sökas och uppgifter ska registreras hit och dit. Kontrollfreak som man är...så är det lite läbbigt med alla dessa papper. Har vi verkligen tänkt på allt??

ikväll: tvättstugan
imorgon: packa
nu: ska jag äta mina havrepuffar som legat alldeles för länge i filskålen, blä dom kommer vara mjuka :(


Våran köksö är alltid belamrad med papper, men inresetillstånden har vi iallafall mer koll på :)


ljuvligt kort kom från sommarens härliga brudpar, tack söta familjen!


och A köpte igår en sviiiindyr engelska-lärobok. Men i kassan tog dom fel pris och vi sa inget för vi blev så glada :) när vi kom utanför dörrarna så glädjevrålade vi (jag) :) :)

god fortsättning!

God fortsättning allihopa! Det blev en liten blogg-semester för mig i helgen men nu är jag tillbaka igen. Jag har firat i dagarna tre med min underbara och gulliga familj i Södertälje, julen har vart supermysig! Hoppas ni har haft en fin jul också! Det enda jag har saknat är min andra halva som heter A, men från och med nästa år ska vi fira tillsammans :)

Nu väntar jobb i tre dagar innan jag och A drar iväg till Chicago. Jag längtar efter att bara få rå om varandra, sitta på fik och kolla på folk, shoppa, och välkomna det nya året!


A tittade till torpet, va fint det står där mitt i all snö va?


Här är utsikten...rofylld och raka motsatsen till vårat hem på ringvägen...:)


Och hem kom han igår, med en kasse full med julklappar från svärmor! Vi fick en massor med fint som kommer passa fint i torpet: En bricka, kudde och handdukar till och en gullig skylt. Så sockersött, visst har min svärmor bra smak!?
Visa fler inlägg