kärlek

img_9360 (MMS)

Min kärlek har sagt att han har en överraskning till mig ikväll, han är bara bäst :)

dopet

Ja nu börjar det ordna upp sig och jag lyckades få in några bilder iallafall. Dopet var så vackert och vi är såååå nöjda. Allt flöt på fint och det blir verkligen en dag att minnas. Tack alla som kom, hjälpte till och TUSEN tack för alla fina presenter!


Jag och Lovis i kyrkan, en av hennes få vakna stunder där inne :)


Min mamma sjöng 'välkommen till jorden' som är en av dom vackraste sångerna som finns. Så fint, jag och A fick verkligen hålla igen för att inte börja störtgråta. Tack älskade mamma!


Fördrink med rosa bubbel, hallonsoda och snittar, i ett fint pyntat litet partytält :)


Efteråt bjöds det på lunch och hemma-ihop-snickrad fikabuffé! Jag hade släpat ner alla mina finaste kak & uppläggningsfat till västergötland :) A's syster hade hjälpt oss att baka, och svärmor hade beställt ljuvliga prinsess-muffins!


En av alla fina famnar som Lovis fick kramas med, här med min svägerska Karro. Alltså min storebrors flickv....förlåt FRU! :) och min lillebror har ett riktigt kap till brutta han med. Dom har så bra smak mina bröder :)

multimamma

img_8971 (MMS)

Middag: pizza och cola light på våran lokala pizzeria. Struntar i nyttotänk idag, ibland smakar det ju så gott... Och min kamerasladd är fortfarande pajko, så då får ni såna här spännande bilder från mobilkameran istället, sorry för det mina vänner. Är ingen höjdar-bloggerska idag :( I övrigt har jag satt upp en sovrumslampa, målat en tavla och sytt gardiner idag. Tänk att jag hunnit så mycket trots att Lovis vill ha full uppmärksamhet hela tiden. Multimamma. Kanske är jag en sån helt enkelt hihi.

Visa fler inlägg