en egen boll

img_7813 (MMS)

Nu har vi köpt en egen pilatesboll som vi ska ta med oss på våran utlandsmånad i mars. Vi åker i slutet av februari, efter tjejvasan. Vi ska bara vara, träna, mysa och njuta av att vara tillsammans. Jag, A och lilla loppan. Man kan göra många riktigt grymma övningar med en boll så den blir toppen att ta me' :)

utvilad från topp till tå

img_4018 (MMS)

God underbar morgon. Jag har sovit i 10 timmar!! Det är inte vardagsmat när man har en liten bebis :) Och mina fossingar har har haft det så skönt dom med. Jag fick ett par rosa strumpor av gelé (på insidan) i julklapp, dom kan man sätta på efter man smörjt in fötterna och så får dom sig en liten inpackning. En timme, två, eller en hel natt. Mina är från Gran Canaria men dom finns säkert att köpa på närmare håll också :)

vilken fantastisk julklapp

img_7113 (MMS)

Jag har precis checkat in på elite tower marina....i värsta sviten! Så otroligt fint rum att allt inte ens kommer med på bilden. Det här är A's julklapp till mig: ett lyxigt dygn, alldeles själv med egentid och avkoppling. Fy fasen va skönt jag ska ha det, jag är så lycklig! Det här kommer verkligen göra susen för kropp och själ. Nu ska jag ner och ta ett dopp i bubbelpoolen, sen ska jag ligga o läsa...kolla på tv...äta godis...njuta och ha morgonrocken på mig ända tills imorrn :) tjingeling!

Visa fler inlägg