mamas & tapas

....och sen blev det spontan-romantic-dinner på mamas & tapas här på Söder. Vi åt calamares, dadlar i bacon, choritzo, getost inlindad i bacon, vitlöksstekta champinjoner...och massor av AIOLIIII! Avrundades med en liten klick vaniljglass. Gott, bra priser och bra service.

Så se upp allihopa, imorrn kommer den vitlöks-stinkande flamman att röja ner alla i sin väg med sin andedräkt. Men vad står man inte ut med för lite tapas..

På vägen hem diskuterade jag och A vilken tid vi ska äta middag om kvällarna. Han tycker 19.30, så han hinner träna innan. Jag - som verkar ha en inbyggd matklocka - tycker det är alldeles för sent, för då behöver jag äta typ fyra mellis efter lunch för att inte svälta ihjäl.

Hjälp mig kära läsare, vad tycker ni?? Håller ni på mig eller A?


Och ja, om du känner igen tröjan så beror det på att jag har samma på mig typ jämt. Utbudet minskar för varje dag :)

lyxig måndag

Det börjar bli tungt att nå ner till tårna, så från och med nu får andra pyssla om mina fossingar och göra dom fina. Eftersom min tid för pedikyr blev framflyttad en dryg månad förra veckan, så bokade jag in mig hos lilla Kim i Skanstull idag. För 290 kronor får man 50 minuters peddi och inkluderande massage! Verkligen prisvärt tycker jag, på många spa'n så får man ju ofta betala över 600 spänn.


Här låg jag och blev ompysslad som värsta primadonnan, såååå gött! Badbollen under tröjan verkade gillat också får han eller hon låg och sparkade glatt där inne. MER! MER!

dagens första skrattanfall

Imorse höll vi på att städa och feja i lägenheten. När jag var mitt uppe i sovrums-städningen så gick jag in i A vart jag än vände mig. Han var verkligen helt i vägen (eller så var det jag som var i vägen eftersom jag prompt skulle damma just när han stog och klädde på sig vid garderoben)

Han börjar nog ana min irritation samtidigt som jag säger: 

Jag: MÄH, jag vill liksom få ut dig från sovrummet!
A: ja men!! (frustrerad) jag försöker verkligen försvinna (sagt med sorgsen röst)

Hahaha, då kom dagens första skrattanfall. Underbar kommentar. Tulle, klart han ska få klä på sig i lugn o ro innan städhäxan kommer och slår dammvippan i skallen på han. 


Akta rej, annars kommer jag och klår dig med kvasten! 

Visa fler inlägg