promenad på schemat

img_2081 (MMS)

Halloj alla bloggvänner! Lovis har hittat tummen...typ :)  Idag ska vi ut till Hellasgården här i Nacka, dom har superfina löpspår, badplats och vackra omgivningar. Inget springande för mig, men kanske en lång och lugn promenad.  Men först: thaimat till lunch!

namn bestämt :)

Idag tog vi pick, pack och pyret och gav oss ut till Hägernäs strand för att hälsa på mamma & Sören. Hon sov så gott i skuggan där det fläktade vid vattnet, och vi fick en skön stund i solen. Och nu sörrni, nu har vi äntligen bestämt oss för namn!! Låt oss presentera.....


LOVIS! Hon verkar älska att åka bil!


Härlig dag idag! Morsan försöker fräscha på sig i solen och bli 'människa' igen :) Idag fyller Lovis en vecka och 10 kilo har rykt, gud va kroppen är häftig tycker jag! Men den får gärna skynda långsamt så blir nog allt som bäst.


Det går ganska fort att vänja sig vid ett litet knyte, för en vecka sen visste jag inte alls hur man ens höll i en bebis..

kärlek och omtanke

img_2990 (MMS)

Idag fick vi blomsterbud från världens finaste danska....tack snälla Trine!!!! Du är bara bäst och pyret hälsar att hon älskar nallen som kom med :) Vad glad man blir för överraskningar, blommor och omtanke...sprid just saker som dessa omkring er kära bloggvänner... Nu ska vi äta räkmackor med ägg till middag, tjingeling!

Visa fler inlägg