tisdag

God morgon alla härliga bloggvänner! Idag ska jag in till stan (ja nu när jag bor i Nacka så blir det ju så jag får säga :)) och överlämna nycklar till vårat förra hem till nya ägaren. Vi var där och kollade läget igår efter flyttstädarna var klara och det var sååååå fint. När jag var där inne och allt stod tomt, så kom vemodet krypandes trots allt. Men så känner man kanske alltid när man lämnar något bakom sig. Men allt har sin tid och nu har vi som sagt ett nytt spännande kapitel framför oss :)

På tal om nytt kapitel så fick Cissi Max, min fina bloggvän-och fd kollega i guidevärlden en liten kille imorse! Stort GRATTIS!


Igår invigdes terrassen med husmanskost och fint besök av Tilda & Jessi..


...och charmtrollet Ebba!

min nya träningsidol

Ja ni vet ju att jag gillar träning och hålla mig i form (och ni vet också att det får ligga på hyllan just nu)...men fy fasen va inspirerad man kan bli ändå. Igår satt jag som klistrad framför finalen av Mästarnas Mästare och Ingemar Stenmark är nog min nya träningsidol!! Kollade ni?

Han är fullständigt galet vältränad på alla sätt och sånt inspirerar mig något enormt. Att ha sån kontroll över kroppen, det är häftigt tycker jag. Och jag tror hemligheten är att träna varierat, så att grundfysiken byggs upp ordentligt. Cykla, simma, jogga, hoppa hopprep, rocka rockring - all träning är bra träning :)
mors dag i paradiset

Idag firade vi mors dag ute på Resarö, väldigt traditionsenligt :) Det var skönt att lämna stöket hemma bland flyttkartonger och kaos för att åka ut till lugnet i skärgården.

Mamma hade köpt en tung rockring och två små som var grymt bra att träna med. Ja jag kunde ju inte rocka, men jag kunde prova armringarna iallafall och det var väldigt jobbigt! Jag ska också köpa rockring sen och köra med ute på terrassen eller i torpet.


Riktig sommarmat, mysigt fast vi fick sitta inne för det regnade..


Jo rå, lite träning på maten så :)


A med kusinernas gull-hund Ginny


Hjääääälp, visst ser det ut som jag har en badboll i magen!? :) Pyret, du växer väl inte och blir 'för' stor?
Visa fler inlägg