mitt bästa matminne

Jag vet en bra tröst nu när mörkret och hösten är på ingång: boka en resa till värmen, eller titta tillbaka på semesterbilder :)

Vet ni vilket land som är mitt favoritresmål i alla kategorier...? GREKLAND! Solsäkert, vackra turkosa vatten (japp, man behöver inte åka till barbados för att få det), mysiga och romantiska platser, historia.....och inte minst: GOD MAT. Grekerna är världsmästare på att laga god mat och göra det mysigt även i minsta gränd eller på enklaste taverna.


Nygrillat bröd, färsk fisk & skaldjur, tzatsiki, feta, oliver....


Här är jag och A på Skiathos 2008....vi var så kära där så vi tog typ 5000 såna här putte-nutt-kort på oss själva :)


Jag älskar att strosa runt på kvällarna när man har semester....och Skiathos stad var verkligen fullt med små butiker och mysiga uteserveringar.


Grannön Skopelos är ett lugnare alternativ som man kan besöka en dag eller två. Vi hyrde bil och tuffade runt. Kolla in det här bordet på en uteservering vi hittade längst vägen....förstår ni nu vad jag menar med bästa matminne....mmmmm, snacka om att lunchen var en upplevelse för alla sinnen! :)


På Skiathos bodde vi på Megali Amos house som är ett underbart litet hotell precis vid stranden, där man kan boka rum med havsutsikt....det var otroligt rofyllt att starta dagen med att gå ut på balkongen och kika. Dröm er iväg mina bloggvänner.....kram på er!

Visa fler inlägg