bilder från veckan

Ikväll åker vi ner till torpet och ska bygga staket. Vi har 60 meter gärsgårdspinnar som ska spikas ihop och rama in våran stuga, tror ni vi klarar det? Jag har ingen aning, men vi får väl prova. Sen räknar jag med MASSOR av höstlöv som ska krattas också. Så på måndag är nog händerna fulla med blåsor.

Men hörrni, dagarna går galet fort när man är mammaledig. Vissa dagar hinner man knappt borsta håret :) En grej per dag hinns liksom med, men sista tiden har vi haft väldigt mycket kul på schemat med härliga vänner. Kolla här:


Fika med Ingrid och Vincent på Dieselverkstaden i Sickla....


...besök av storebror som bjöd på pizza, så myspys..


...lunch hemma hos Sandra och Charlie, jag är så lyckligt lottad som har så fina andra mammor att hänga med!!


...middagsbesök av Patrik och Frida hemma hos oss. Vi åt en fräsch sallad med gravad lax och drack vin. Typ första glasen på vääääldigt länge för min del. Måste 'öva' inför nästa helgs stora 30-årsfest som Lina håller i :)

god morgon älskade barn

img_0660 (MMS)

Morgnarna med en liten bebis är bara det bästa. Förutom att en tredjedel av familjen är på jobbet då...! Känner mig lite stressad just nu faktiskt. Vi försöker pussla ihop den kommande våren med resor, utflykter och tjejklassikern som jag ska göra. Och det går fasen inte helt ihop sig. Idag tar jag paus från planerandet.

Visa fler inlägg