happy new year!

GOTT NYTT ÅR! Här ska det bli skaldjur och pommac :) Ingen festblåsa som ni ser, men heller inte mysbyxor (alltid något:)). Nu ska jag duka fint till mig och A, så när Loppan har somnat så blir det en lugn middag. För visst verkar det som vi klarar oss ifrån BB innan tolvslaget iallafall? Känner ingenting förutom sparkar där inne :) Och idag är jag peppad, lycklig, utvilad och extra tuttenuttigt kär i min familj. Jag är så lycklig över att ha en så fin blivande man som A, och en underbar liten tjej som Lovis. Mitt nyårslöfte ska nog bli att leva mer i nuet! Vad har ni för nyårslöften??
 
nyårs-flamma från sidan
 
nyårs-flamma från framsidan
 
nyårs-flamman simmar ur bild :)

tankar

Man har ju väntat så länge på den där dagen, igår. Men så passerar den och så kommer man ÄNNU närmare målet. Det är positivt :) Men det är väldigt lätt att glömma det där målet och bara tycka det är jobbigt just nu. Det låter nog löjligt i mångas öron. Vad är det för jobbigt liksom? 
 
Jag mår ju oförskämt bra! Har inte ont någonstans, är rörlig och inte speciellt svullen eller stor. Har fortfarande fin hy, glansigt hår och är i fysiskt bra shape! Men. Mitt sitter i huvudet. Jag hade nog mått bättre av att bli 'tagen på sängen' denna gång. POFF för tre veckor sen hade vart perfekt. Då hade jag ju inte hunnit tänka så mycket. Nu hinner hjärnspökena gotta sig med värsta partajet där inne i skallen. Rädsla inför förlossningen. Att fokusera på att det faktiskt kommer en bebis, ett liv, en älskling, ett underverk, ett mirakel, en så otroligt efterlängtad liten ny familjemedlem - det är det jag ska och måste tänka på nu. 
 
Nu blir det chokladpraliner och bokläsande. Imorgon är det nyårsafton och om vi inte är på BB då, så blir det en hemmakväll med bingolotto i soffan, med mina darlings A och lilla loppan. 
 
GOTT nytt år på er kära vänner!! (om vi inte hörs imorgon). Tack för ett fint bloggår, nästa kommer bli SÅÅÅ fullt av massa spännande tänker jag. Ny bebis, komma i form, bröllop....och massa annat. PUSS!
 

shellac

Nu måste jag berätta om det här med Shellac. Eller Gellac kanske det heter (vet inte riktigt skillnaden). Min mamma kom hit med perfekta naglar i jul som hon gjort på salong, och jag kämpade på och fick måla om hela tiden för att mitt skavdes av. Målade om naglarna typ 3 gånger bara under julen! Och då har jag ändå nagellack från chanel för typ 250 kronor!! :) 
 
Sen fick jag nog. Beställde tid hos en nagel-tjej här i Kalmar och nu kommer jag precis som mamma också köra gellac kommande tiden. Det är ett speciellt nagellack som torkar i en uv-lampa. Det sitter stenhårt och håller i ca tre veckor. Här i Kalmar kostar det 400 kr första gången och sen 300 kr gånger kommande gånger (då ingår borttagning av det gamla). Alltså inga lösnaglar eller förstärknings-tippar av något slag. Bara ett speciellt lack. 
 
Så nu kan jag diska och slabba och tvätta och greja, utan att vara rädd för att nagellacket ska förstöras :) 
 
Jag tycker bäst om korta, välvårdade naglar. Långa är ingenting för mig, men kan vara fint på andra. 
Visa fler inlägg