bilder fran aruba


Kramar fran Aruba! Det ar verkligen underbart har, paradiset precis utanfor dorren! Varat hotell ligger precis p[ stranden och vi mots av ett turkost vatten varje morgon. Lovis sitter under ett halmparasoll och verkar njuta av friska vindar som blaser henne i haret. Pa omradet kryper stora leguaner omkring, och det var lite av en chock forsta gangen en kom forbi. En krop upp pa varan madrass och skulle snoka bland Lovis leksaker (dom ar dock ofarliga, leguanerna alltsa... aven om dom inte ser sa ut :)).


kvalitetstid med lilla Loppan :)


Underbart vackert!


Lovis njuter i skuggan och har det valdigt 'korigt'. Massa folk, odlor, nya ljud, vind och vatten. Hon vet inte vart hon ska titta!


hmmmm..en svensk leksak! Verkar smaskens...


Tjihooooo!
#1 - - Lin:

Ser alldeles underbart ut! Kul att du uppdaterar från paradiset!

By the way, jag hade blivit livrädd av dom där ödlorna, farliga eller inte:-)

Puss

#2 - - C:

å fy fanken va härligt!!! ser underbart ut! puss

#3 - - Rosita:

Guuu så underbart!! Fantastiska bilder som verkligen fångar vad Aruba är för mig. Har ni hunnit med gymet med utsikt över stranden då? Eller klätterväggen? Gissar det ...

:-)

Många kramar, R

#4 - - Vickan:

helt underbart, nuut varje minut:) Puss o kram till er alla tre/ Viktoria

#5 - - Ingsan:

Ser otroligt härligt ut! Njut till fullo, det är ni värda! Stor kram

#6 - - svärmor:

O vad det ser underbart ut, skulle INTE HA NÅGOT I MOT ATT VARA DÄR.JAG FÖRSTÅR ATT LILLA SESSAN NJUTER I FULLA DRAG.MEN JAG UNDRAR VAD NI HAR GÖMT ANDREAS SER HONOM EJ . FORTSÄTT ATT NJUTA OCH HA DET GOTT.STOR KRAM.