lev livet

Ikväll klockan 20.00 besöker Sofias Änglar på kanal 5 min tidigare kollega och vän Nathalie's familj. Nathalie gick bort för två år sen. Kanske minns ni läsare denna dag. Ush, tiden går fort men det gör såklart fortfarande lika ont att tänka på. Jag tänker så ofta & mycket på Nathalie och hennes familj.

Ikväll när programmet sänds så blir man extra påmind om det som hände, och hur skört livet är. Man måste leva varje dag som om det är den sista, berätta för nära och kära hur mycket man uppskattar & älskar dom. Göra verklighet av drömmar och VÅGA göra det man vill och borde. Så till alla mina nära och kära: Så glad att ni finns! I LOVE YOU!

veckan som gått...

....den är här nu. Lovis vrålåk :) 

Och jag fortsätter och trampa på....skönt att man ibland kan komma på andra tankar genom att läsa skvallertidningar samtidigt som man står på trampmaskinen :)


Kladd-deluxe när Lovis får smakportioner med fruktpure och annat. Bara vänja sig. 'Det kommer vara kladdigt i minst sex år nu' förvarnade min kompis Jessan mig :)

Så vackert i skidspåret....men det är ta mig tusan en BÖKIG sport! Skidor, pjäxor, massa kläder, valla, stavar som är svåra att få på....puh!

Och Lovis njöt av min favoritmosters uppmärksamhet igår!

jarlabanke GK

img_1652 (MMS)

Imorse var jag o mamma ute och åkte nio kilometer på Jarlabanke GK i Täby. Underbart väder och det gick skitbra! Man lägger 50 kronor i en brevlåda när man vill åka, eller köper ett säsongskort för ca 600 kronor. Med darriga ben var vi sen på släktkalas hemma hos min kusin som fyllde år. Nu ska jag stupa i säng, får återkomma med nya krafter imorrn :) zzzzzzz.......

Visa fler inlägg