vårat gästrum....

...ligger på torpets övervåning och är så mysigt, som ett litet dockskåp :) Gästsängarna är inbyggda i snedtaket och allt piff har fixats med ganska så billiga och enkla medel. Det största jobbet var såklart tapetseringen, på gamla ojämna väggar. Men A har stått för grovjobbet och jag för piffet :)  Ni vet att alla väggar är sneda i så här gamla torp (vårat är från 1827), men att smacka upp panel/pärlspont hjälper mycket och ger snabba och fina resultat! Även om det har en förmåga att släppa lite här och där. Vi tycker hur som helst att det får vara så i en sommarstuga :)
 
Gardinerna till 'sänghytterna' har jag sytt, stolen stod i torpet men jag har bara slagit om dynan.
 
Nallar och dom spetsiga kuddarna har vi fått av Mamma & Sören, resten av kuddarna är köpta på loppis och auktion, dom vackra lakanen med grönt broderi är köpta på tradera. 
 
 
 Gardinen i fönstret är bara en bit linnetyg, som rullas upp på en pinne och sen snöras upp med ett rep. Enkelt och fint va?!
#1 - - Karin Arvidsson:

Ååååh så mysigt!!

#2 - - Jessika:

Ååå, det var så kul att se hur fint ni har det i torpet de små "gäst-kojerna" var verkligen fiffiga! Tack för de trevliga spontanmötena i veckan, hoppas Lovis mår bra och att vi ses snart igen! Kram

#3 - - Anonym:

Åh vad fint ni har Semlisen! Stor kram Petra G

#4 - - Ullis:

Men så himla fint!!!