imorgon smäller det

Här hemma går jag runt i högklackade skor (förebygger skavsår), sköljer vinkaraffer, dubbelkollar körscheman, nervösar lite, och stressar lite. Det är många punkter som ska prickas av inför ett bröllop. Allt ifrån barnvakt till beställa blommor, välja vin, kontakt med diverse människor och ja herregud. Sitta i ett rosa moln och njuta så här dagarna innan är knappast det man gör. Jag och A har typ sett knappt varandra senaste tiden haha. Vi bara går om varandra och prickar av dom där punkterna på varsitt håll :) 
 
Men ikväll ska vi checka in på hotell. Ligga och prata och snacka ihop oss...ut med stressen - in med bara ännu med pirr pirr och pirr. Och så vaknar vi till den där dagen som vi längtat till så himla länge!! Och tänk att jag dessutom ska byta efternamn, få en jättefin ring och att vi ska iväg på en liten mini-honeymoon på måndag. Vilka trevliga bonusar asså! 
 
Imorgon blir jag fru! :)
 

öppet hus hos flamman

Imorgon (onsdag 28/8) är det öppet hus hemma hos mig på Germundsgatan 14a i Kalmar (17.00-20.00), så ni kan komma och titta på nya kollektionen från POMPdeLUX & beställa höstens finaste barnkläder!! Välkomna alla ni som har möjlighet att komma förbi! Ni får tipsa alla ni känner :) Hoppas ni kommer så jag inte behöver sitta och pilla i naveln hela kvällen hihi.  
 
Ps. För er som bor långt bort eller inte kan komma, så kan ni mejla till mig på ebac@pompdelux.com om ni har frågor eller vill beställa något. Då blir jag jätteglad! Kram på er! 
 
 
 

@joe's

Finns absolut inget bättre ställe för en lättare lunch än Joe & the juice. Så fräscha mackor med grillat grovt bröd och nypressade juicer. Å jag gillar konceptet med bara coola killar i personalen ;) Nu lite shopping innan hemfärd!

Visa fler inlägg