cross cage

Jag är helt såld på crossfit-aktiga grejer, ni vet intervaller och stationsträning. Man blir trött på nolltid och får ut maximalt på kort tid. Det är grymma grejer det! Nu har Malkars gym i Kalmar startat 'cross cage' som jag testade i söndags. 20 övningar per varv och man kör 2 varv. Ingen vila imellan, pang på mellan stationerna. En riktig genomkörare för hela kroppen. 
 
Och igår var jag ju på mina tre pass. Första (dansfeber) var väldigt kul men inte alls jobbigt, dock bra uppvärmning. För sen kom 'killer cross' och box som var galet jobbigt!!! 
 
Nu ska jag fixa det sista av nyårsmiddagen - det blir inbakad oxfilé och massa annat smarrigt! Anna, Johan och deras två barn kommer hit, det ska bli myspys! GOTT NYTT ÅR PÅ ER!!! 
 
Ps. ungefär så här här ser cross-cage-buren ut :) 

succé

Alltså nu är jag jättelycklig! Bönpastan var en fantastisk nyhet. Vi åt det med köttfärssås och det smakade snarlikt som vanlig pasta och tuggmotståndet var det samma. Tummen upp från mig! Idag köpte jag ett nytt paket på hälsokostbutiken och det kostade 45 kronor styck (räcker till 3-4 portioner). 
 
Här finns det också för 35 kronor styck, men då tillkommer 49 kronor i frakt. 
 
Proteinspäckat!!
 
 

nya krafter

Jag ser tillbaka på julhelgen som väldigt lyckad. Mamma, pappa och lillebror var här och bodde hos oss. Min storebror var i alperna med sin familj så dom kunde tyvärr inte vara med. Vi hade det så mysigt här i huset och umgicks och hade det kul. Jag och A fick massssssssvis av egentid, hjälp med barnen och gjorde knappt någonting dessa dagar. Vi har tränat 10 pass på 12 dagar, vart på bio, gått på stan och bott på hotell. Det var rena semestern, vi känner oss väldigt tacksamma och det blev den bästa julklapp man kunde få - återhämtning! 
 
Nu ser vi fram emot ett spännande 2014, vad har året att erbjuda mån tro!? 
 
Me and my hubby <3<3<3
 
Visa fler inlägg