piff piff

Såg den fantastiskt vackra Eva Fröling på 'stjärnorna på slottet'. Hon hade så piffigt hårband i starkt orange. Vips så var flamman iväg och köpte egna hårband. Inspireras kan man verkligen göra överallt, och av människor i alla åldrar :)
 

morot

När Therese var här på besök köpte jag den här fin-fina västen på Gårdby lanthandel. Hon tyckte jag skulle spara den tills bebisen var här, som en liten morot och present till mig själv liksom. För lång och trogen preggo-tjänst :)
 
Morötter är bra tycker jag! Klart man ska leva för dagen, men ändå kan det vara härligt att ha mål och saker att se fram emot! Så nu funderar jag på om jag ska sätta upp lite andra mål. Typ 'när jag har gjort ditt och datt (måste komma på något bra) så får jag gå till frissan! :)'
 
Än har jag dock inte invigt den, måste komma på vad jag ska ha under först..........Tycker den är så fin!!

några favoriter

Här hemma jobbar jag mest med att bulla upp lillebror, så han ligger lite upprätt och hostan lindras. Han har det så tufft med den och sin snoriga lilla näsa. Jag har nästintill ångest om nätterna nu, det är verkligen skitjobbigt att höra sin lilla ha det så tufft!! I kombination med att man är så trött att man håller på att svimma, och så lite mörker på det. Mitt i ångest-pricken.
 
Men: nu ska jag tipsa om några fler skönhets-favvisar! Lite sånt här i badrummet måste man ha :)
 
Min bästa milda ansiktsskrubb som jag kör 1-2 gånger i veckan (följt av en fuktmask). Och så den härligaste duschkrämen från rituals i mousseform. Perfekt när man ska raka ben'a också :) 
 
För mitt tjocka hår är detta perfa, schampoo och inpackning (som reder ut allt!) från Loréal. Man kan få 500 ml + 500 ml för ca 349 kronor, t ex här. 
Visa fler inlägg