frukostar

Bästa målet på dagen. Ut och handla hem massa bra frukostalternativ!
 
ca 100 g minikeso med 1 dl hallon och några nötter. Två knäckisar med lite smör och en skiva ost + gurka. 
Lite fil och musli, ett ägg och två knäckisar. MÅNGA kaloriers skillnad på mjukt och hårt bröd. Två skivor knäcke: 100 kcal. Två skivor mjukt kan vara mer än det dubbla, beroende på sort och mängd. Om du nu vill räkna.  
 
 

smart smäller det

Imorgon går vi in i augusti och det är verkligen månaden med stort M! Jag blir nämligen fru Sjölander den 31:a och hujeda mig så pirrigt det känns. Det är mycket att planera och mycket att stå i. Men all planering ska ju resultera i en sak: att jag och A får njuuuuuta denna dag! 
 
Vi kommer ha ett bröllop i mindre format. Det blir bara familjen och närmsta vännerna på plats. Nu när vi köpt drömhuset så har vi inte möjlighet att ha det så stort som man kanske egentligen önskat, med alla nära och kära som man skulle velat ha haft där. Men vi hoppas det blir en dag full med festligheter och alla kommer såklart finnas med oss i tankarna! Vi gifter oss i Räpplinge kyrka på Öland och festen blir i en del av Borgholms slottsruin. 
 
Och ni kära bloggvänner, ni tänker väl på mig när jag står där framme vid altaret och säger JA? :) Kommande dagar ska vi träffa prällen, kolla kyrkan, prova klänningen (A får naturligtvis inte se den innan bröllopet) och styra upp det sista gällande maten. Men. Jag är ganska cool. Inte så bridezillig så man kanske kan bli hihi. 
 
 

innan och efter

Många av er har frågat efter före och efter-bilder på boobsen. Jag har inte så många, har liksom inte gillat att ha dom på bild...Och med risk för att jag kommer känna mig lite exposed så kommer en som jag hittade iallafall.....:) Tänk då på att en sporttop (som jag har nu, på den nedre bilden) får dom att se större ut än dom egentligen är. Den trycker ju till lite. Ja, jag tycker att skillnaden (som är väldigt stor) är svår att fånga på bild. Om man inte är näck då men så roligt ska vi ju inte ha hihi :) 
 
Idag har Akademikliniken hört av sig och frågat om dom får länka till min blogg på deras hemsida. Det får dom. Jag vill gärna kunna inspirera andra om jag kan. Kram på er! 
 
Innan operationen: H-kupa
 
Efter operationen: c-kupa
 
Visa fler inlägg