finbesök!

Här om dagen hade vi finbesök från Stockholm! Nämligen the lovely miss Karin och hennes John som kom förbi, det var mycket trevligt. John är från Kalmar så vi hoppas att dom en dag flyttar hit :):) Lovis blev blyg när dom kom och pratade med så där ljuv, svag röst. Vad gulligt jag tycker det är när man ser hennes olika sidor. 
 
Jag blir så glad när vi får besök....det påminner mig om att vi inte är så långt borta 'från allt'. Trots allt. Vi har bott i Kalmar i 10 månader nu!
 
Kladdig kaka
 
En sugen Lovis :) 
 

påskpynt

Här hemma har jag påskpyntat lite light (minst sagt), vi ska nämligen till torpet över påsken. Det blidde några fjädrar i en burk, det ljuuuuuvliga ägget från Indiska, och en liten fågel som kuckelurar med några ägg :) 
 
Less is more, får vara mitt pynt-motto detta år :) Fågel, halm och ägg är från TGR, skål Mateus, plåtägg Indiska. 

att längta

God morgon kära vänner! Vet ni vad vi har gjort? Vi har bokat några nätter på ett väldigt trivsamt litet hotell utanför Barcelona. Dit ska vi åka som herr och fru, (vad spännande att checka in med samma efternamn hihi) i september!
 
HONEYMOON!
 
Här kommer några bilder på hotellet vi valt, efter att ha kollat igenom typ fem tusen olika. Tycker det ser jättefint ut! Ville ha något lite avsides, där man bara 'kan vara'.......:)
 
 
Hotellet heter Salles Hotel & Spa Cala Del Pi och ligger längst Costa Brava, några mil från Barcelona. 
 
 
Visa fler inlägg