ett år

 
 
Idag firar jag ettårig bröllopsdag med denna underbara man! Så tacksam att jag får ha honom i mitt liv och att han förgyller våra dagar med kärlek, trygghet och tokigheter!! Må det bli MÅNGA fler år tillsammans!! 
 

en ny favorit

God morgon allihopa! Igår somnade jag när jag la Ludvig, vid 21-tiden....kul lördag :) Men om man fokuserar på plus så är jag iallafall pigg idag när jag ska ut och ha två pompdelux-visningar. 
 
Nu ska jag tipsa er om en riktigt god sallad/måltid. Det är pauluns recept, han är ju bara för bäst. Det här var supergott och du får i dig både bra fett, kolhydrater och protein. Innehåller totalt 410 kalorier, mycket bra måltid! Kram på er!
 
Recept för 1 person Gravlaxsallad
 
150 g gravlax
1/2 stort päron
2 medelstora tomater
100 g sallad av någon sort
30 g hårdost, max 10 % fett
 
Skär allt i bitar och njut!
 
 

god natt

Ikväll har vi ätit tacos, kollat på några avsnitt Game of Trones och ätit popcorn. Mitt i detta kämpade vi också med läggning av barnen. Ludvig sover just nu bara i våran säng och med oss liggandes bredvid tills han somnar. Lovis vill helst inte gå och lägga sig alls, hon är rädd att missa massa kul tror jag :) Men nu: nattinatt. Imorrn: två pompvisningar! 


Gonatt-selfie! No makeup men filter....yes :) 
Visa fler inlägg