pigga upp mig

Idag tänker jag så här, vad fantastiskt det skulle vara med lite kommentarer. Ni är flera hundra som läser min blogg men nästan ingen kommenterar. Ibland blir jag lite ledsen för det och nästan vill sluta blogga. Så kan vi inte bryta den trenden? Med start idag? Snälla.....leave a comment, det skulle göra mig så glad!
 
Ni kanske kan berätta vad ni ska göra i helgen? Ni får vara anonyma. Puss!
 
 

en tonåring och en sovvägrare

Go morrn! Igår var jag ute med mitt klädentourage hela kvällen, hemma hos Denise, det var mycket trevligt!! Det var en härlig skara tjejer där som gillade kläderna och fixade så jag kom hem med försäljningsrekord!
 
När jag kom hem vid 22-tiden var jag tröttare än tröttast. Då satte Ludvig igång, och gav sig inte förrän efter midnatt. Då slocknade både han och jag i en väldigt konstlad ställning i soffan. Detta var också efter Lovis vid 23-tiden fått flytta över till våran säng, men istället för att somna - tjuvstartat ipaden och surfat runt i en timme innan vi kom på henne. Tonårsfasoner på 2,5-åringen i huset!!
 
Sen tyckte Ludvig att det var festligt att vakna vid 05.10 också. Då satte jag på teletubbies och först vid 06 började vi prata. Om natten såklart. Så här får det helt enkelt inte gå till.
  
Over and out från eder flamma! Puss puss!
 

enkla nötfärsbiffar

Bra tips! Köp ett storpack svensk nötfärs, väg upp och gör biffar ca 75g styck. Salta + peppra och så stek i ca 4 minuter på varje sida. 
 
Perfekt att servera till blomkålsmos (koka blomkål, mixa med stavmixer/salt/peppar/ev lite persilja).  
 
Man behöver inte ägg, ströbröd och massa sånt för att 'hålla ihop' biffen. Keep it simple, det här är smaskens och meganytto! Frys in! 
 
 
Visa fler inlägg