enkla nötfärsbiffar

Bra tips! Köp ett storpack svensk nötfärs, väg upp och gör biffar ca 75g styck. Salta + peppra och så stek i ca 4 minuter på varje sida. 
 
Perfekt att servera till blomkålsmos (koka blomkål, mixa med stavmixer/salt/peppar/ev lite persilja).  
 
Man behöver inte ägg, ströbröd och massa sånt för att 'hålla ihop' biffen. Keep it simple, det här är smaskens och meganytto! Frys in! 
 
 
#1 - - Ingsan:

Jag fixade liknande biffar idag fast plattare så det blev mer hamburgare. Potatis o morötter i ugn och sen åt vi detta med Frisco bröd, mums! Det är ju fredag! Kram på dig Flamman

Svar: Va smask!! Hoppas det blev lite över till en god lördagslunch också! :)
friskaflamman

#2 - - Eddie:

Ser riktigt mumsigt ut, å utan ägg! Perfekt då lillan är äggallergiker!

Svar: Ah va bra, ja äggen känns överflödiga. Dom blir bra ändå liksom :)
friskaflamman