festdags!

God kväll alla fina bloggvänner! Imorse var jag på ett riktigt mördarpass på Kalmar Crossfit, kan lova att jag kommer ha svårt att gå några dagar framöver. Har redan ont men det är inget mot det som komma skall :) Det var crazy och kul. Och idag kära ni, är en väldigt speciell dag, min bästa vän Lina och hennes Henke har fått en liten flicka!!! STORT grattis och all kärlek till denna nya lilla familj! <3<3<3<3
Nu ska jag iväg på fest på Ekerum! Det blir ett jättepartaj som traditionellt hålls varje år efter en stor scrambletävling. Tänkte visa er min outfit, kolla hur bra det gick för mig att ta såna bilder haha! Klänningen är från Lindex! Kram! 
 
 

morrn morrn

God morgon allihopa! Hoppas ni får en fantastisk fredag! Igår var jag och tränade crossfit och det kändes fantastiskt, så himla peppad är jag nu. Det är ju vetenskapligt bevisat att mår bättre av träning (endorfiner mm) och det är SÅ tydligt tycker jag. Idag är jag som en ny person, jämfört med när jag inte kommer iväg, tar mig tid mm. Och crossfit tycker jag är så jäkla kul, all in liksom!!
 
Vad ska ni hitta på i helgen? Kram!
 
 
 

det där ögonblicket

Visste ni att A skrev en sång till mig som han överraskade mig med på vårt bröllop? Ingen visste något, utom Emil och hans Julija som tillsammans med A hade smusslat ihop detta. Det var så vackert så att glädjetårarna bara sprutade.
 
Efter vigseln så kom Emil fram till mig och jag kände mig så enormt tacksam för att han framfört den så otroligt fint, så jag bara grät o snyftade fram 'tack tack tack'. Igår hittade jag dom här bilderna när jag satt och sorterade i datorn. Det ögonblicket är fångat, min enorma tacksamhet för det fantastiska framträdande som Emil gjorde med min alldeles egna sång! 
 
En dag ska ni få höra den! 
 
Kram!
 
Visa fler inlägg