imorrn blir det bil

Nu blir det sängen och öronproppar, A tar natten med barnen = jag är pigg för att köra till Stockholm imorrn. Hela familjen ska med och vi checkar in på Clarion Arlanda imorrn kväll (flyger till fuerteventura på söndag morgon). Tack snälla Lin för att du hjälpt oss med hotell! Och innan vi kommer så långt ska jag få träffa och krama min bästaste Lina, på ett litet stopp hemma hos dom. Längtar tills imorrn! Natti och kram! 

Inte mycket träning denna vecka (gammal bild) men from söndag blir det andra bullar!! Ska bli sååå kul!crossfit

Veckan på Playitas kommer (om allt går enligt planerna) bli full av träning. Så nu tänker jag att jag kommer vara i såååå god form när jag kommer hem (ja allt är ju relativt, och man får ju hoppas hihi) :)
 
Men då gäller det att smida medans järnet är varmt, och det är tid för förändring…..Ny typ av träning ska ju vara bra för sin utveckling och man får ju göra sitt bästa för att 'chocka' kroppen lite :) Den får inte vänja sig liksom, då lägger den sig i 'bekvämläge' och inget händer.

Så jag har anmält mig till en baskurs på Crossfit Kalmar! 8 tillfällen på en månad och sen får vi se om det var något för mig (jag tror och hoppas det). SÅ superduperduuuuuuuuper-taggad!!
 
 

fullt ös innan avresa

Hej fina vänner! På söndag åker vi till Fuerteventura och ska bo på Playitas som är värsta coola träningsanläggningen! 
 
Så det är fullt ös här hemma med jobb, Pompdelux (sålt för 215.000 kr senaste månaden, helt galet), trotsiga barn, packning, tvätt, hinna med, andas. Det kommer sitta SÅ fint med miljöombyte och lite lediga dagar tillsammans kan jag säga!!!
 
Jag återkommer så fort jag får tillfälle. Vi har datorrummet låst just nu, när barnen är hemma. Lovis vill helst sitta framför YouTube och kolla Barney dygnet runt - men det får hon inte......
 
Så. Hej så länge så hörs vi senare - nu ska jag kuta till dagis och hämta! Aaaaaaandas!! :) 
 
Kramis! 
 
Playitas, här ska vi bo from söndag! 
 
Visa fler inlägg