bit ihop och kör

God morgon alla underbara bloggvänner! Idag är det äntligen helg, och inte vilken helg som helst utan en då vi äntligen är lediga tillsammans här hemma. Sista veckorna har vi gått om varandra något enormt och det ska verkligen sitta fint med lite tacos och häng i soffan, bus med barnen, kanske kratta lite i trädgården, någon utflykt, ja ni förstår, en krav-fri helg! 
 
Igår var jag och lyssnade på Paolo Roberto och han var jätteduktig på att prata (helt utan manus, i jag vet inte hur länge, kanske två timmar). Han pratade mycket om sin bakgrund och vad som har format honom till den han är idag. Var han fått sin styrka ifrån och allmänt om motivation. Jag gillar ju den där känslan man får av att 'känn inte efter så jävla mycket utan bit ihop och kör'. Det är ord som jag försöker jobba på hela tiden, tankens kraft kan också göra en stark! 
 
För vissa dagar så svämmar min svaga sida över. Jag längtar efter familjen, släkten, kusiner, traditioner man växt upp med, vänner, blablablabla. Idag är en dag som började på det viset, mitt i dagislämning och morgonrutiner (det blir krock kan man säga). Men då sa min älskling A att ikväll ska vi prata och ventilera det, och mysa i soffan, så kommer allt kännas bättre :) 
 
Ha nu en fin dag, jag bjuder på en himlans mix av fyra gamla bilder dagen till ära! Kram på er 
 
Aruba 2012.....himmelriket på jorden, gud va mysigt det var där! 
Tjejvasan 2012,vilken kick! Att klara att åka skidor (inte finåka utan faktiskt åka på) i flera timmar och sen när ljumskarna börjar smärta ändå köra på, för att sen komma i mål efter tre mil, underbar känsla! Och jag står fortfarande fast vid att den riktiga Vasan på 9 mil är omänsklig :) 
 
Sommaren 2013, tidigt gravid med Ludvig och Lovis är bara ett år. Herregud, man visste ju inte ens hur det var att vara mamma till nummer ett innan nummer två var på väg. Men nu vet vi, och det går ju faktiskt riktigt bra :) 
 Bakom kulisserna innan Linas bröllop 2012. Jätteroligt att Lina håller en lampa bakom ryggen, vad grejade vi med här? Möblerade om? :) Jag, Cissi och Helena som tärnor och det var en FANTASTISK dag med ett fantastiskt brudpar! 
#1 - - C:

Härligt inlägg och fina bilder! Haha skrattar så jag får ont i magen åt lampan på sista bilden. Minns inte vad vi höll på med?!

Svar: Haha minns inte heller 😂😂😂 väldigt lägligt att möblera om 😜
friskaflamman

#2 - - Anonym:

Härliga bilder :)

Svar: 😘😘 tack!
friskaflamman