men, ändå inte

Hej på er!
 
Nu har jag smygbloggat i några inlägg och jag har insett att min bloggtid ligger bakom mig. Jag har helt vant mig av med detta. Har tyckt det vart fantastiskt i alla år.....och i ett halvår (under uppehållet) har jag verkligen (!!) saknat det. Men, nu när jag startat inser jag att....nej, ändå inte. 
 
Nu ligger bloggen kvar tills jag lyckats beställa 5 års 'blogg-till-bok', det blir fina minnen att spara och mitt livs längsta dagbok. 
 
Nu fortsätter det hälsosamma livet med mitt matintresse och träning av en helt ny (HÖG!) nivå sen en tid tillbaka. Men, inte i bloggform.
 
STOR kram till er alla!!
 
 
 

att välja mellanmål


Packade dagens mellanmål imorse, det ser ut som att jag ska ha matsäck till en hel vecka ibland :) idag blev det morötter, nektariner, melon, riskakor och sötmandlar. 

Jag äter detta fördelat på två tillfällen, en gång på förmiddagen o en gång på eftermiddagen. Allt detta har tillsammans mindre kalorier än en enda kexchoklad (!!!)

Det enda är ju att det gäller att göra rätt val i affären, förbereda o planera...

Om några timmar åker vi upp till Sthlm över helgen.... ska bli mysigt och kul! Kram! 

mitt första pt-pass

Idag har jag kört ett träningspass med en PT på vårat grymma gym här i Kalmar!

Jag har liksom bestämt mig för att ta träningen till en ny nivå och det började vi med idag. Nu kanske ni undrar varför jag betalar en PT när min man A själv är utbildad? Ja, har knappt något bra svar men typ svårt att bli tränad av sin man, och när fasen ska vi få till dom passen utan barn i hasorna? :)

Så, nu ska jag köra järnet med en duktigkille  som heter Daniel. Och, imellan våra träffar så kör jag järnet själv. 3 styrkepass i veckan blir det (fokus muskler!!) och andra pass (jogg eller annat) får bara bli bonus.  

And now: kram å god natt!
Visa fler inlägg