ekonomiska jag

Tja man är ju trots allt uppvuxen i en familj som kryllar av bankmän och ekonomer, så inte konstigt att jag har några duktiga spar-iga gener i mig också! A råkade nämna att han varje dag köper en liten påse nötter för 25 spänn i cafeterian på jobbet. VA? utbrister jag. Herregud, rena rånet. Jag kan fixa nötpåsar för typ 5 spänn!

Så igår köpte jag osaltade och naturella cashewnötter, valnötter, russin, sötmandlar och solroskärnor och packeterade i små påsar hemma. Ta'da så hade A 6 stycken hemmagjorda mellis att ta med sig till jobbet.

Lite mammigt gjort va? Tänk när man har barn en dag och dom vill ha ballerina-kakor och saft i sirapsflaska med sig på skolans utflykt. Kakor för 25 spänn?? ska jag utbrista då, 'nänänä, du får ta mina hemmagjorda muffins istället'. Och allt ungen vill ha är säkert det som alla andra har, köpta kakor alltså.

På tal om det så fick jag den stora boken om kronprinsessan Victoria i födesedagspresent av mamma & pappa. Där står det att Vickan fick med sig silverbestick och vit linneduk i picknick-väskan. Och allt hon ville var bara att ha det som alla andra, kunde inte kungen ha fixat fram en sirapsflaska rå?


Goda mellis-påsar :) Tror ni A kommer bli trackad på jobbet?


och psst....jag e så nöjd med gårdagens resultat! Mina 17.216 steg motsvarar ungefär 1,4 mil!
Visa fler inlägg