frukt istället för sylt

Hacka en frukt istället för att ha sylt på gröten. Favoriten är gröna ekologiska äpplen. Ett äpple räcker för att hela familjen ska bli nöjd vid frukostbordet, och blir någon bit över så går det att ha den i kylskåpet och karva vidare dagen därpå. Lite bruna kanter har ju ingen dött av :) 
Ludvig älskar fil och flingor till frukost. Han äter duktigt med sked, och när han är mätt så slevar han upp lite gojsig fil på bordet och smetar ut, liksom målar bordet med fil. Kreativt barn :) 
 
Ser ni plåstret i den här ljubliga lilla pannan? Det är plåster-mani här hemma på Lovis just nu. Så fort hon slår sig (= går emot något) så smågråter hon och ropar: plåster plåster plåster!! Och dom fighterna tar vi inte för det finns liksom ingen anledning :) Manin går väl över någon gång tänker vi :) 
#1 - - Moster Yvonne:

Härligt med plåstermanin, det är säkert en av alla manier man måste passera på vägen. Ser att ni klarat er från plåster med motiv på. Själv har jag köpt nya plåster att ha i beredskap, de genomskinliga från apoteket som dessutom ger smärtlindring. Behöver dom inte men känns att de är trevliga att ha i beredskap. Dessutom datumstämplade. Kram

Svar: Fiffigt med inbyggd smärtlindring! Kram
friskaflamman