sötpotatis

Här om kvällen kom Victoria på besök, en av A´s tidigare kollegor på Ving. Hon var med hösten 2007, när jag och A träffades och smusslade med fikapauser och promenader hem över Västerbron. Av någon anledning kände alla på Ving till våran växande kärlek och det var SÅ roligt att sitta och prata om detta hemma hos oss sju år senare. Barn, hus, ny stad, gifta, nya jobb. Vem hade kunnat tro detta när magen pirrade 2007? :) 
 
Vi bjöd på ugnsbakad lax, sallad med sötpotatis/zuccini/paprika och en sås på kvarg/salt/peppar/en burk röd kaviar. Det här låter ju avancerat, det hör jag. Men sanningen är att vi bara tog det vi hade hemma. Återigen - allt handlar om vad man har hemma. Det här blev typ världens nyttigaste middag, och vacker var den också! 
#1 - - Marine:

Åh vad gott, fint och nyttigt det ser ut!
Sötpotatis? Den vet jag inte mycket om. Hur tillagar du den? Smakar den som vanlig potät?

Svar: Den smakar lite sötare, lite som morot. Tillaga den i ugn i klyftor. Eller koka och gör mos!
friskaflamman

#2 - - Moster Yvonne:

Har ätit rostade grönsaker till lunch i dag och sötpotatisen var en av delarna. GOD.
Är Lovis skadefri nu?
Kram

Svar: Lovis är frisk men slår sig lite varje dag och vill då direkt ha plåster. Igår fastnade hon i en taggig buske och rev sig på handen, så fick hon ett leopardplåster (dom tar vi vid väl valda tillfällen). Annars tar vi från det billiga '100-packet' eftersom dom har en faslig åtgång just nu. Kram
friskaflamman

#3 - - Anonym:

Ser jättegott ut