lyx-söndag

Dagen började med ett besök i södertälje för att fira min fina lillebror som fyller år. Efteråt tog vi oss mot First hotel Reisen i gamla stan där vi ska bo inatt (fick ju det i alla hjärtans dags-present). På vårat deluxerum finns egen bastu och jaccuzi, vilken lycka! Så vi har haft en egen spa-relax-dag på rummet och låg i bubblorna tills vi såg ut som två skrumpna russin. Nu är vi tillbaka på rummet efter middag på Vapiano som idag höll normal ljudnivå, kan ju vara galet skränigt där inne emellanåt tycker tantiga jag - men deras mat är alltid yummie. På tal om mat så blev denna söndag en lyckodag för mina smaklökar, men mitt kalori-intag har nog slagit alla rekord. Kebabtallrik till lunch, chokladboll och varm choklad till fika, godis som färdkost på tåget, pasta och coca-cola till middag...pust. Jag börjar om imorrn helt enkelt.

ute på bus

Jag och Karin är ute på bus, blandat med deeptalk om livet och all sorg kring Nathalie har vi riktigt kul, det är skönt att garva och prata om annat också. Efter piggelindrinkar på Retro blir det i detta nu sturekompaniet. Alla brats, håll i hatten - flamman e på väg, mohahaha

min mini-makeover

När man känner att man sunkat till sig lite, eller bara vill pyssla om sig själv, så är det en bra grej att göra en liten makeover. Jag har alltid fantiserat om att bli hudterapeut en dag och ha min mottagning i en mysig friggebod på tomten, så jag måste dela med mig med mitt lilla stående schema: 

1) tvättar ansiktet, bästa tvålen enligt mig är den här från Ole Henriksen.
2) tar bort ansiktsfjun med hårborttagningskräm som alltid syns så fort man blir lite brun
3) kladdar på en ansiktsmask - min favorit är från bodyshop och heter honey&oat
4) färgar och plockar ögonbrynen
5) blundar och låtsas att jag kommer se ut som någon snygg kändis när jag slår upp ögonen
6) inser att jag ser ungefär likadan ut som innan men känner mig iallafall som ny
7) om jag har tid så blir det bodyscrub, hårinpackning och måla tassarna i någon snygg färgVisa fler inlägg