pyssel-tisdag

Och nu gör jag och A egna julkort!


Jag spray-klistrar ihop gamla tapeter & inslagningspapper med en hård baksida (vitt hårdare papper). Viker och gör sen hål med en håltagare i hörnet, så man kan trä paketsnöre igenom. Klart! Tog typ 17 sekunder per kort.


Enkelt och ganska fiffigt va?!


Och A lägger lite mer tid och kraft på sitt..:) Titta sicket fint kort han ritat va?!

vakkra pröst, jo man tackar!

Idag var jag på ansiktsbehandling för att försöka få en nykick i mitt vinter-glåmiga ansikte. Jag hade bokat in mig hos en ryska som pratade lite knacklig svenska, och hon var jättegullig. Framförallt var den där timmen så otroligt avkopplande, och jag kom fram till att det verkligen inte spelar någon roll vad dom egentligen gör - bara det är tyst, stilla och rofyllt. Värre var det förra gången när jag fick stå ut med en timmes merförsäljning när spa-damen använde min behandling till att sälja in hennes sablans krämer. GRR!

Idag började iallafall ryskan våran timme ihop med att högt och tydligt säga: aaaah, VILKA VAKKRA PRÖST! när jag klädde av mig. Jo man tackar! Jag fick bita mig i läppen för att inte börja skratta, men å så gulligt sagt. Även om det var aningens ovant att få komplimanger av det slaget :)


julen är kommen, hoppfaderalla!

Idag firar jag första advent med lusse-bak! Blev inspirerad av Cissi som jag pratade med imorse och så satte jag igång. 45 lussekatter blidde det, inte så pjåkigt va? Speciellt inte eftersom receptet jag använde bara utlovade 30 stycken, inte så ofta det blir fler än receptet säger. Och jag gjorde dom rätt stora dessutom. Nu finns 2 i min mage och 43 kvar för att frysas in och så småningom bjudas på!


OBS! lussekatter kan bli brända på typ en sekund, man måste hålla ett öga på ugnen hela tiden!


Och en julstjärna i fönstret, denna inhandlad på Claes Ohlsson. En mycket bra julpynts-butik faktiskt.
Visa fler inlägg