blickar tillbaka

Hösten 2007.....
...hösten då jag träffade min man, en bästa vän, pappan till mina barn. HURRA!! Tycker ni vi ser unga ut? :) Nu blir det tacos, idol och soffläge. Vilka svenssons vi blivit - och jag älskart :) Vad gjorde ni hösten 2007? Puss på er! 

sex månader sen operationen

Snart ett halvår har gått sen operationen. I januari ska jag tillbaka på återbesök på akademikliniken. Jag tejpar fortfarande ärren, för att inte tänja ut dom. Fast det är helt läkt så är man lite känslig och jag vill absolut inte ha bygelbh:ar än. Använder bara mjuka toppar utan sömmar, vilket jag ALDRIG hade kunnat haft innan operationen när jag hade megabomber. Då var det fullt stöd och support som behövdes. 
 
Ärren runt bröstvårtorna syns knappt, övriga ärr är ilsket röda men kommer lägga sig med tiden. Tillslut kommer det bara vara vita streck även där. 
 
Idag tänker jag inte på mina bröst, vilket är så jäkla skönt! Innan operationen så tog brösten typ över min vardag. Jag tänkte på dom jämt när jag rörde på mig, valde kläder på morgonen, sportade, köpte kläder.....osv. Alltså många gånger per dag. En gång för många år sen frågade en kille på krogen 'fan Empan, när la du in silikon?' och den kommentaren hatade jag/hatar fortfarande. Inte för att jag har något emot inplantat (absolut inte), men jag ville bara ha små bröst som inte stack ut. Jag är SÅ NÖJD och operationen är verkligen en av dom bättre saker jag gjort i hela mitt liv. 
 
Sorry närbilden, hoppas ni inte satte fredagsmyset i halsen nu. Men nu när jag KAN ta bilder på mina boobs utan att jag ser ut som Dolly Parton, ja då får man passa på :) 
 

lina har flyttat in

Nu har även vi anslutit till familjedrömmen Linas Matkasse. I måndags knackade det på dörren, och in kom fem middagar i en påse. Vi har barnkassen, vilket betyder lättlagat och milt (men gott!). Påsen kommer rullande varannan måndag, så det finns utrymme för andra middagar också. 
 
När A har slutat jobba vill jag bara att han ska komma hem, inte ens åka via affären. Och att handla med barnen är inte en dans på rosor. Just nu ligger denna kasse väldigt rätt i tiden :) Dessutom får man nyhetsbrev varje vecka där kalorierna per portion står, så jag behöver inte ens väga och räkna själv. 
 
Igår blev det hamburgare med vitlöksdressing och avokado. Lätt som en plätt att ta ett halvt bröd istället för två hela som var beräknade per person - för att komma ner i kalorimängd. 
 
Loppan, som ramlat på dagis och slagit i hakan :( tyckte det var mums med majs. 
Visa fler inlägg