bilder från igår

Igår blidde det middag på hotellet, sen tog vi en taxi till push på avenyn och var kvar där tills sent i natt. Nu ligger vi och softar och kollar reprisen av idol.. Snart går tåget tillbaka hemåt......ha en skön söndag allihopa!


Ja men titta så avspänd jag ser ut inför våran utekväll!! miiiaaao!


okej, nu rå?


men söta å relaxxade var iallafall Cissi å Lina, här på push...


bjuuuutiföll vomman!

bomber och granater

Bombhot mot nordstan, vilket trevligt välkomnande av göteborgarna va?! Kryllar av poliser och vi som bor precis där också, ja här får man verkligen hålla i hatten.  


Vi vill ha spänning och shoppar mitt i dramatiken.. Vi är inte så rädda, mest bara glada.


Den söta Cecilia som jag inte träffat sen guideskolan 2004, henne gick vi in och hälsade på när hon jobbade på Gallerix. Kram på dig, det var jättekul att ses!


Och titta här! En inköpsbuffé som jag dukat upp. Örhängen, ett rosa band, 3 x ansiktmasker som vi kan använda på hotellrummet, hårnålar, skoputs, frukt, svarta kängor och en jättefin tröja. Inte illa va? Vad skulle du helst vilja ha från buffén?

öööö du har nog fel plats? eller?

Jag å Lina sitter på tåget ner till Göteborg! Vi ska möta Cissi på hotellet ikväll sen väntar en traditionell tjejhelg med shopping, party och mys! På tåget är det lite kaos för ingen plats stämmer. På våran biljett stod det vagn 16 men den existerar inte ens, och så har det vart för alla som kommit på. Hit och dit och du-har-nog-tagit-min-plats och jada jada. Stackars SJ, jag trodde det bara var som guide man råkade ut för sån kaos när man stod på flygplatsen och tog emot 15 olika plan fulla med hundratals gäster från fyra olika länder,som sen skulle fördelas ut i 270 olika bussar. 

Jaha...är buss 45 full menar du? (på flygplatsen när man sagt åt en familj på 15 pers att gå till just denna buss och vips så var dom tillbaka och man fick bakläxa)

ööö...nej den här bussen stannar inte på Kipriotis..
(när man trodde man släppt av dom sista gästerna på sista hotellstoppet, men några visst kommit på fel buss och skulle till typ andra sidan ön)

Är det någon här på bussen som har en rööööd samsoniteväska och möjligtvis tagit en grå istället?
(när man tog mikrofonen och försökte reda ut vems väska som var vems egentligen).


flamman med sin söta guidekompis Johanna, här på Rhodos 2006
Visa fler inlägg