i helgen

Idag åker jag till Köpenhamn! Jag ska äta middag med the lovely miss Trine och imorrn blir det kickoff med POMPdeLUX!! Efter den tar jag tåget till min bror och hans familj i Skanör, sover över där och sen hem på söndag. Sicken mysig helg va?! Ska bli så lyxigt och jag ska njuta mega. Läsa tidningar på tåget och slappa :) Kram på er! 

långt och lockat

Jag har fått så långt hår att jag måste börja lära mig hantera det.....Annars är det nog bättre att ha kort...! Så idag har jag fått hjälp att locka det och jag känner mig så himla fin och piffig :) nu ska jag sova försiktigt så det kanske håller till imorrn, hoppas hoppas :) natti o kram! 
 
 
 

äta sig 'rätt' mätt

På föreläsningen här om dagen så betonade Jesper att alltid bara äta sig 80 % mätt, för att komma i toppform. Jag har lärt mig det genom att under några månader väga min mat/räkna kalorier. Då vande sig kroppen att sluta äta vid rätt läge. Nu kan jag bromsa själv och vet hur mina portioner ska se ut. Jag kan lita på att kroppen fått i sig det den behöver och lyssnar mindre på vad mitt 'sug' säger. Men ett tips till er är att försöka sträva efter 80 % mättnad, sluta när man är 'nöjd' alltså.
 
Och om en maträtt är god, blir den ju faktiskt inte godare bara för att man tar mer :) 
 
 
Visa fler inlägg