lussebak

Idag lussebakar vi hemma hos Therese! Vi blev verkligen fulla i skratt eftersom vi trott att detta skulle bli så där jul-mysi-pysigt som typ när barnen i bullerbyn bakar. Nope. Här käkades det mest deg av dom små, när dom inte rök ihop, grät och fightades om att få titta i mammas mobil istället för att baka. Vad göra? hihi :)

tre önskningar

....bruna ben, bli blond, och så lite sommarbris på det. Skulle sitta fint tycker jag. Här i gravid tappning, fasen va biggie jag var redan på Kreta i september!! Men besök av Cissi & Lina i helgen sitter ju faktiskt ännu finare :) Åh så jag längtar efter godingarna!

aliiiive

Titta! Jag lever ju faktiskt och har idag nya krafter :) bytt lakan, vädrat, duschelidusch och så lite smink på det - så var man ju faktiskt människa igen! Idag ska vi ut och julhandla, och så leta fina julstjärnor (upptäckte igår att alla våra är i torpet!! Smarta vi va!?). Har ni några bra tips på stjärn-handling?

Hoppas nu ni får en underbar dag alla bloggvänner. Jag bara älskar att ni står ut med mina dåliga dagar, för dom försvinner så snabbt igen tack vare er!

Visa fler inlägg